Ylläpito

  • Esko ylläpito

    Esko ylläpito

Ylläpito

Esko – Ohjelmiston ylläpito on tehty niin helpoksi että asiakas voi itse ylläpitää ohjelmaa, ei ulkopuolista konsultointia. Osatessasi Esko – Ohjelmiston voit itse asentaa ja lisätä yrityksesi perustiedot järjestelmään. (Voit myös halutessasi tilata asennuspalvelun lisäpalveluna.)

Perustietojen lisäyksen jälkeen asiakas käy ohjelman asetukset läpi ja tekee tarvittavat määritykset omien tarpeidensa mukaan. Asiakkaalla olisi hyvä olla yritystoiminnan perusteet hallinnassa asetuksia määrittäessään.

Alkumääritysten jälkeen ohjelma on käyttövalmis ja asiakas voi alkaa lisätä muita tarvittavia tietoja, esim. toimittajia, tuotteita, palveluita tuntihintoja (töiden hallinta ohjelma).
Ohjelmasta löytyy myös tietokannan varmuuskopiointi työkalu, varmuuskopiointi on manuaalinen ja tapahtuu asiakkaan toimesta.

Ohjelmistoon päivitykset tapahtuvat verkonkautta, kaikki ilmestyvät päivitykset sisältyvät vuosilisenssi hintaan, päivitys on manuaalinen ja tapahtuu asiakkaan omasta toimesta.

Ohjelmasta löytyy kuvalliset ohjeet siitä kuinka ohjelmaa käytetään, lisätietoja ongelmatilanteessa saa sähköpostilla helpdesk@benevos.fi
Mikäli asiakas haluaa tai tuntee tarvetta, asiakas voi kysyä lisätietoja lisäpalvelujen tarjonnasta myynti@benevos.fi

Lyhyesti miksi kannattaa valita Esko

Kun liiketoimintaa tukeva järjestelmä hankitaan, tarkoitus on tukea liiketoimintaa, eikä toisinpäin.

Monet järjestelmät ovat aluksi edullisia, mutta todellisuudessa niihin on kätketty piilokuluja mitkä ilmenee vasta käyttöönoton tai käytön myötä asiakkaalle.

Aloitus kun on jo maksanut pienen omaisuuden, on myöhäistä perua. Pahimmillaan hankkeesta voi tulla ikuisuusprojekti, joka syö rahaa ja resursseja nopeammin kuin yritys ehtii tienata.

Benevos Oy haluaa taata sinulle onnistuneen ohjelmistohankkeen kohtuulliseen hintaan, ja uskomme että tulet olemaan tyytyväinen Esko – Ohjelmistoon tarjoamiin toimintoihin.

Olemme niin varmoja että tulet tykkäämään Eskosta, että annamme sinulle mahdollisuuden kokeilla sitä 30 päivä ajan veloituksetta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Esko – Ohjelmiston  käyttäjäksi!

Tags:

Back to Top