Raportointi

  • Esko Avoimet Tapahtumat

    Esko Avoimet Tapahtumat

Raportointi

Raportointi – ohjelma tuo liiketoimintasi kannalta tärkeät tunnusluvut yhteen paikkaan. Esko – ohjelman monipuolisen raportointityökalu avulla näet milloin tahansa mitä yrityksessäsi tapahtuu, saat mm. päiväraportit, avoimet tapahtumat, varastoraportit, osto/myyntiraportit ym… Raportointi – ohjelmassa löydät monipuoliset rajausmahdollisuudet.

Toiminnan seurannan ja tehostamisen kannalta on oleellista että yritykselläsi on oikeat tiedot liiketoiminnasta ja sen kannattavuudesta, kun sinulla on järjestelmästä tuotetut raportit käytettävissä sinun ei tarvitse enää arvailla liiketoimintasi tilaa, vaan näet sen kätevästi muutamalla painikkeen painaluksella.

Liiketoimintasi tilanteen lisäksi, raporteilla voit säästää huomattavia kustannuksia kirjanpidossa. Sen sijaan että veisit kenkälaatikollisen kuitteja kirjanpitäjälle selvitettäväksi, voit tulostat järjestelmästä esim. myynnin koontiraportit kirjanpitäjällesi, näin voit säästää satoja, jopa tuhansia euroja vuodessa kirjanpitokustannuksissa.

Ohjelman käyttöliittymä

Esko Raportointi – ohjelma on tehty vastaamaan pienen yrityksen tarpeita, ohjelmasta löytyy kaikki tärkeimmät raportit pienyrittäjän tarpeisiin, ei monimutkaisia rakenteita.

Raportointi – ohjelma on täysin integroitu toimimaan Esko – ohjelmiston muiden osioiden kanssa.

Ominaisuuksia >>>

Esimerkiksi

– Avoimet Tapahtumat

– Päivämyynti

– Tuotekohtainenmyynti

– Varastoraportti

Tags:

Back to Top