Ajanvaraus

  • Ajanvaraus hallinta

    Ajanvaraus hallintanäyttö

Ajanvaraus

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä on keskeinen työkalu kun myydään palvelua, tämä nerokkaasti suunniteltu ajanvarausjärjestelmä on integroitu koko järjestelmään joka mahdollistaa koko järjestelmän käytön ajanvaraus sovelluksen kautta.

Aloitat varaamalla ajan, voit kohdentaa varauksen asiakkaalle tai voit perustaa uuden asiakkaan. Varaukseen voit syöttää työnkuvauksen sekä lisätietoja varauksesta.

Jos ajanvaraus muuttuu voit siirtää sen raahaamalla toiseen paikkaan. Samoin voit muuttaa varauksen kestoa yksinkertaisesti muuttamalla varauspalkin kokoa.

Ajanvarauksesta  saat kätevästi myynti tapahtuman muutamalla painalluksella.

Varauskalenteriin voit merkitä poissaolot (ruokatunnit, lomat jne). Ne näkyvät valitsemillasi väreillä kalenterissa ja ne on helppo havannoida aikoja varatessa.

Kalenterin lyhin varattavissa ole aika on 5 minuuttia, tämä on helppo säätää asetuksista omien tarpeidesi mukaan.

Kalenterissa töiden seuranta. Leimausohjelma päivittää töiden tilannetta ajanvaraukseen. Ohjelmasta näet onko työ myöhässä, valmis vai jättikö asiakas tulematta.

Jos Esko – nettiajanvaraus ohjelma on käytössä niin kalenteriin päivittyy netistä tulleet ajanvaraus pyynnöt. Samoin ohjelmassa tehdyt uudet ajanvaraukset, sekä niiden muutokset päivittyvät nettiin.

Ohjelman käyttöliittymä

Esko Ajanvaraus – ohjelma on tehty palvelluita myyvälle yritykselle. Näet yhdessä selkeässä näkymässä päivä, viikko tai kuukausi kalenterin, ei monimutkaisia rakenteita, helppo ja visuaalinen lukea.

Ominaisuuksia

  • Samalla tapahtumalle voidaan varata useampia aikoja eri henkilöille ja eri päiville.
  • Ajanvaraus mahdollistaa ns. ylibuukkauksen (asiakkaan valittavissa oleva ominaisuus).
  • Kalenterin värit asiakkaan muokattavissa päivä ja viikko näkymät
  • Henkilöiden määrää ei rajattu
  • Voidaan määrittää henkilöt eri osastoihin

Tags:

Back to Top